Loading...
SERVICII 2018-04-04T19:54:30+00:00

Spatii productie & depozitare

Inaltimea halelor industriale variaza intre 5 si 9 m, ceea ce inseamna un spatiu suficient pentru desfasurarea activitatilor. Spatiul permite amplasare de linii tehnologice si utilaje, lucru necesar in special in cazul chiriasilor care urmaresc depozitarea verticala a marfurilor.

Metal Lemn Group garanteaza o putere electrica suficient de mare, astfel incat locatarul sa-si poata desfasura activitatea in conditii optime. Dintre dotarile spatiilor fac parte locuri de parcare si contorizarea individuala pentru utilitati. Un alt avantaj este locatia excelenta, cu acces imediat la strazile principale din oras.

Pret productie & depozitare: 2-4 EUR/mp.

Spatii comerciale

Spatiile comerciale Metal Lemn Group se remarca printr-un vad comercial deosebit, fiind situate in imediata apropriere a centrelor comerciale Sucpi si Electroputere Parc. Va punem la dispozitie spatii de inchiriat de marime diferita, cu suprafete cuprinse intre 52 si 720 mp. Totodata, asiguram locuri de parcare si o contorizare individuala pentru utilitati.

Pret spatii comerciale: 4-10 EUR/mp.

Spatii birouri

Va invitam sa va desfasurati activitatea in spatii generoase de birouri, care vor influenta in mod pozitiv progresul. Spatiile pentru birouri permit patrunderea luminii naturale, geamurile avand o dimensiune considerabila. Vederea stradala garanteaza o stare de spirit mai buna.

Accesul catre aceste spatii comerciale se realizeaza usor, prin intermediul mijloacelor de transport in comun (statia RAT si cea Bacriz sunt situate chiar in fata pavilionului unde sunt amplasate birourile). Locurile de parcare constituie un avantaj pentru clienti si angajati.

Pret spatii birouri: 4-6 EUR/mp.

Vezi oferta noastra de spatii de inchiriat!

SPATII DE INCHIRIAT