Loading...
ISTORIC 2017-12-22T10:59:40+00:00

ISTORIC

Aceasta este povestea noastra, povestea Metal Lemn Group, inceputul si evolutia noastra de la producatori de mobila la constructori de cartiere rezidentiale si detinatori de spatii de inchiriat pentru tine si afacerea ta.

1950

S-au pus bazele companiei Metal Lemn Group

Activitatea de baza a companiei era productia de mobilier. Principiile pe care ne-am construit activitatea, personalul calificat si profesionalismul de care am dat dovada in executarea lucrarilor, ne-au permis sa iesim din sfera industriei locale si sa pasim usor, usor in industria internationala.

1976

S-a modificat profilului companiei

Odata cu cresterea capacitatii de productie in segmentul mobila, am adaptat profilul companiei si am inceput procesul de dezvoltare care a vizat atat cresterea gradului de tehnicizare a societatii, cat si trecerea la productia unor bunuri de larg consum pentru sectia mecanica.

1983

S-a trecut si la realizarea de mobilier pliant pentru camping

Am cautat sa devenim mai buni, sa ne autodepasim si sa acoperim cat mai bine nevoile pietei aflata in continua expansiune. Am ales, astfel, sa venim cu ceva nou, imbunatatind standardele de calitate. Acest an a fost cel in care am inceput productia de mobilier pliant pentru camping.

1984

S-a amplificat productia de mobilier din lemn

Folosind aceeasi reteta, in care ingredientele principale erau calitatea si promptitudinea, in anul 1984 am amplificat atat productia de mobila corp si mobilier mic confectionat din lemn, cat si productia de mobilier camping, mobilier pentru gradina si terase.

1985

Am pus o bucata de mobila la temelia Casei Poporului

Am avut deosebita placere sa executam tamplaria si o parte din mobilierul de lemn masiv care umple incaperile Casei Poporului. Aceasta cladire masiva, ce numara peste 5.100 de incaperi, structurata pe 14 niveluri si impartita in 21 de corpuri, a reprezentat una dintre cele mai placute provocari pe care le-am avut de-a lungul activitatii noastre.

2000+

Activitatea companiei s-a reorientat

Activitatea Metal Lemn Group s-a modificat, compania gasind necesara orientarea catre alte domenii. Astfel, am pus bazele proiectului Metal Lemn Business Park, care ofera spre inchiriere spatii de productie, hale pentru depozitare, birouri si spatii comerciale.

De asemenea au fost realizate doua proiecte rezidentiale: Codlea Residence situat in apropierea parcului Nicolae Romanescu si Cittadella Residence, situat in vecinatatea Auchan Craiovita.