Loading...
COMPANIE 2018-01-22T08:57:36+00:00

COMPANIE

Metal Lemn Group a luat fiinta in anul 1950, a inceput timid (dar calculat), mai intai pe plan local si apoi pe plan international. Parcursul a fost unul anevoios, insa dedicarea intregii echipe, pasiunea pentru munca depusa si cunostiintele absorbite asemeni unui burete, au asigurat succesul companiei.

Desi initial activitatea de baza fusese producerea de mobilier si bunuri de larg consum pentru sectia mecanica, am trecut prin etape care ne-au transformat, iar astazi activitatea companiei se desfasoara pe directia inchirierii de spatii comerciale, de productie sau depozitare, si dezvoltarea unor proiecte rezidentiale care sa ofere locuitorilor orasului locuinte moderne, care respecta legislatia in vigoare privind constructiile anti-seism.

In incinta sediului central s-a infiintat Metal Lemn Business Park, care ofera spre inchiriere spatii de productie, hale depozitare, birouri sau spatii comerciale. Un alt proiect business este construirea unui parc industrial in comuna Ghindeni, in incinta fostului complex Malu Mare, un parc unde se vor putea inchiria hale de productie si depozitare, precum si spatii pentru cresterea animalelor.

Cele doua proiecte rezidentiale, Codlea Residence si Cittadella Residence, insumeaza 15 garsoniere si 300 de apartamente, fiecare dintre proprietati fiind construita intr-un stil modern si practic, stilizat dar confortabil, adaptat vietii agitate a secolului 21.

SERVICII

Metal Lemn Group iti pune la dispozitie doua tipuri de servicii, ambele realizate cu acelasi tip de profesionalism de catre echipa noastra pregatita si mereu gata sa-ti implineasca nevoile.

BUSINESS PARK

Localizat pe bulevardul Decebal, in vecinatatea centrului comercial Sucpi si al Electroputere Parc Mall, foarte accesibil din punct de vedere al mijloacelor de transport, Business Park-ul Metal Lemn dispune de o suprafata de 9 ha si ofera spre inchiriere birouri, spatii comerciale, spatii de productie si depozitare, toate beneficiind de utilitatile necesare, astfel incat afacerea ta sa prospere si sa se dezvolte.

PROIECTE REZIDENTIALE

Metal Lemn Group a dezvoltat doua proiecte rezidentiale, ambele beneficiind de parcare proprie securizata, protectie impotriva seismelor, cu un design modern si functional. Cele doua complexe rezidentiale, localizate in Craiova, judetul Dolj, sunt compuse din Cittadella Residence care insumeaza 300 de apartamente si Codlea Residence care este compus din 15 garsoniere.

Mesaj CEO

Privind in urma, imi dau seama cat de multe am realizat pana acum. Am plecat de la o bucata de lemn, pe care meseriasii nostri au slefuit-o cu pricepere si am ajuns la crearea unor complexe rezidentiale moderne, special create pentru a asigura protectie si confort. Insa, privind inainte, imi dau seama cat de multe mai sunt de facut.

Misiunea noastra este de a veni in intampinarea necesitatilor clientilor, indiferent ca este vorba de servicii de inchirire sau de vanzare de spatii. Suntem in permanenta in cautare de solutii pentru a depasi asteptarile. Calitatea este cea care primeaza si, totodata, atributul cel mai important de pe cartile noastre de vizita. Iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei echipe care stie ce are de facut si a unor parteneri de nadejde.

Mitrache Gigi, administrator MetalLemn

DISTINCTII